Handicapovaní ľudia a ich integrácia do pracovného prostredia - Tkáčová, Michaela; Honsová, Pavlína; Pešková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Táto bakalárska práca sa zameriava na problematiku zamestnávania a implementáciu handicapovaných osôb do pracovného prostredia. Teoretická časť sa sústreďuje na definíciu zdravotného postihnutia, handicapu, približuje jednotlivé druhy zdravotného postihnutia. Skúma, výhody a nevýhody pre zamestnávateľov, ktoré zo sebou zamestnávanie handicapovaných osôb prináša.
Vedoucí práce: Pavlína Honsová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses