Vnímání městského veřejného prostoru v Přelouči - Steklá, Martina; Kouba, Vojtěch, 1983-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se zabývá teorií města, veřejným prostorem, prostorovým plánováním a občanskou participací. Cílem práce je hloubkově analyzovat veřejný prostor města Přelouče, jeho vnímání uživateli a míru zapojování veřejnosti do městského prostorového plánování. Pro výzkum byla využita participativní metoda mentálního mapování, pomocí které byl vytvořen kolektivní obraz města Přelouče, pocitová mapa a mapa pravidelných cest. Hlavním přínosem práce je její využitelnost v prostorovém plánování města a na podporu občanské participace.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses