Využívání metod získávání zaměstnanců při náboru zaměstnanců lékáren - Řehoř, Marek (2020)
Hlavním cílem bakalářské práce je formulace návrhů opatření či změn marketingové komunikace společnosti XY. Jejich aplikace povede ke zefektivnění náborového procesu společnosti. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou vymezeny nástroje týkající se marketingu, marketingové komunikace a náboru. V praktické části jsou tyto nástroje využity k analýze náborového procesu společnosti XY. Součástí analýzy je zmapování náborového procesu, zmapování marketingové komunikace a dotazníkové šetření vedoucí k identifikací silných a slabých stránek marketingové komunikace společnosti. Na základě této analýzy jsou formulovány návrhy opatření, které může společnost XY v budoucnu využít v praxi.