Využívání metod získávání zaměstnanců při náboru zaměstnanců lékáren - Řehoř, Marek; Stříteský, Marek; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Hlavním cílem bakalářské práce je formulace návrhů opatření či změn marketingové komunikace společnosti XY. Jejich aplikace povede ke zefektivnění náborového procesu společnosti. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou vymezeny nástroje týkající se marketingu, marketingové komunikace a náboru. V praktické části jsou tyto nástroje využity k analýze náborového procesu společnosti XY. Součástí analýzy je zmapování náborového procesu, zmapování marketingové komunikace a dotazníkové šetření vedoucí k identifikací silných a slabých stránek marketingové komunikace společnosti. Na základě této analýzy jsou formulovány návrhy opatření, které může společnost XY v budoucnu využít v praxi.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses