Umělé světlo v audiovizuální komunikaci - Všetička, David; Truhlář, Filip; Krauz, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Práce je zaměřena na nejdůležitější poznatky v oblasti umělého osvětlování v audiovizuální komunikaci a jejich využití v praxi. Teoretická část seznamuje především s technickými fakty, tedy vlastnostmi světla a osvětlovací technikou. Následně shrnuje základy umělého osvětlování, kdy definuje hlavní osvětlovací složky a věnuje se problematice osvětlování podle velikosti záběru a různé světelné atmosféry. Praktická část detailně popisuje postup při osvětlování konkrétních audiovizuálních děl od návrhu přes přípravu až po natáčení.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses