Systém veřejné osobní dopravy v Bratislavském kraji - Krajčovičová, Kristína; Zelený, Lubomír; Kubíková, Edita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této práce je zhodnotit stav veřejné osobní dopravy v Bratislavském kraji analyzováním dopravní infrastruktury. V této práci je popsán současný stav a situace veřejné osobní dopravy v Bratislavském kraji. Model dopravy v tomto kraji byl založen ze zkušeností a poznatků osobní veřejné dopravy v jiném kraji. Práce rovněž poskytuje podrobnou dopravní infrastrukturu Bratislavského kraje s poukázáním na hlavní nedostatky zejména v plynulosti cestování, nedostatečné síti tramvajových linek, dálnic a rychlostních cest nebo vyhrazených jízdních pruhů pro taxi služby a autobusové linky. I přes rozbor těchto nedostatků tato práce také bere na vědomí úsilí města Bratislavy a okolních obcí v kraji snahu o zlepšení pohodlí cestujících během cesty, přidávání nových služeb, dokončení silničního okruhu kolem hlavního města a mnoho jiného.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses