Spokojenost zaměstnanců v mezinárodní automobilové firmě - Pivoňková, Anna; Kašparová, Eva, 1958-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tématem této bakalářské práce je analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců mezinárodní automobilové firmy. V teoretické části budou vymezeny nejdůležitější pojmy, teorie pracovní spokojenosti a metody zjišťování pracovní spokojenosti. Dále bude popsána charakteristika automobilového průmyslu. Praktická část je zaměřena na analýzu výsledků provedeného dotazníkového šetření. Hlavním cílem této bakalářské práce bude určení slabých míst společnosti s následnými návrhy řešení pro společnost.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses