Kreativní strategie nočního podniku - Bar, Matyáš (2020)
Bakalářská práce s názvem „Kreativní strategie nočního podniku“ má za cíl popsat průběh při nastavení značky nočního podniku a tvorbě její kreativní strategie. V teoretické části shromažďuje informace důležité pro naplnění těchto cílů. V praktické části tyto informace využije v praxi, kde bude popsán postup nastavení značky a kreativní strategie na příkladu reálného nočního podniku. Je zde také realizován výzkum, zpracovány jeho výsledky a tyto výsledky použity pro samotnou aplikaci kreativní strategie. Zmíněná aplikace je následně zhodnocena na základě nastavených metrik.