Analýza firemnej kultúry a jej vplyvu na vybrané spoločnosti - Jankovič, Juraj (2020)
Bakalárska práca Analýza firemnej kultúry a jej vplyvu na vybrané spoločnosti má za cieľ analýzu firemnej kultúry a jej vplyvu na vybrané spoločnosti a identifikáciu problémov plynúcich zo špecifickej firemnej kultúry ako aj odporúčania na jej zlepšenie. Bakalárska práca obsahuje 4 kapitoly. 1. kapitola sa zaoberá organizačnou kultúrou z teoretického pohľadu. V 2. kapitole je definovaný cieľ výskumu. 3. kapitola bakalárskej práce sa venuje metodike a organizácii výskumu ako aj na charakteristiku vybranej organizácie. 4. kapitola analyzuje výsledky získané prostredníctvom výskumu vo vybranej organizácii a navrhuje opatrenia na jej skvalitnenie.