Analýza firemnej kultúry a jej vplyvu na vybrané spoločnosti - Jankovič, Juraj; Říhová, Gabriela; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Bakalárska práca Analýza firemnej kultúry a jej vplyvu na vybrané spoločnosti má za cieľ analýzu firemnej kultúry a jej vplyvu na vybrané spoločnosti a identifikáciu problémov plynúcich zo špecifickej firemnej kultúry ako aj odporúčania na jej zlepšenie. Bakalárska práca obsahuje 4 kapitoly. 1. kapitola sa zaoberá organizačnou kultúrou z teoretického pohľadu. V 2. kapitole je definovaný cieľ výskumu. 3. kapitola bakalárskej práce sa venuje metodike a organizácii výskumu ako aj na charakteristiku vybranej organizácie. 4. kapitola analyzuje výsledky získané prostredníctvom výskumu vo vybranej organizácii a navrhuje opatrenia na jej skvalitnenie.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses