Online marketingová strategie pro firmu MH genealogie - Hloušek, Jan (2020)
Diplomová práce zkoumá metody pro zvýšení návštěvnosti a splnění cílů společnosti MH Genealogie v digitálním prostředí. Cílem diplomové práce je navržení online marketingové strategie s reflexí současných trendů pro firmu MH Genealogie. Návrhu je dosaženo vytvořením a využitím sady analýz, které identifikují slabá místa webu a současné strategie společnosti. Zejména v oblasti optimalizace nalezitelnosti má internetová stránka firmy rodokmenyprovas.cz velmi slabá místa, a právě této disciplíně je věnováno nejvíce pozornosti. Výstupem je strategie, která naplňuje potřeby společnosti, splňuje dílčí cíle, které byli stanoveny v průběhu diplomové práce a respektuje aplikační rámec STDC. Přínosem této práce je její aktuální replikovatelnost na subjekty menšího rozsahu.