Online marketingová strategie pro firmu MH genealogie - Hloušek, Jan; Stříteský, Václav; Macas, Albert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce zkoumá metody pro zvýšení návštěvnosti a splnění cílů společnosti MH Genealogie v digitálním prostředí. Cílem diplomové práce je navržení online marketingové strategie s reflexí současných trendů pro firmu MH Genealogie. Návrhu je dosaženo vytvořením a využitím sady analýz, které identifikují slabá místa webu a současné strategie společnosti. Zejména v oblasti optimalizace nalezitelnosti má internetová stránka firmy rodokmenyprovas.cz velmi slabá místa, a právě této disciplíně je věnováno nejvíce pozornosti. Výstupem je strategie, která naplňuje potřeby společnosti, splňuje dílčí cíle, které byli stanoveny v průběhu diplomové práce a respektuje aplikační rámec STDC. Přínosem této práce je její aktuální replikovatelnost na subjekty menšího rozsahu.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses