Podnikatelský plán společnosti Copywriter Crew - Waisserová, Klára (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro společnost Copywriter Crew, marketingovou agenturu, která se zaměřuje na psaní marketingových textů. Teoretická část seznamuje s pojmem podnikání a s ním související fyzickou a právnickou osobou. Vymezuje druhy podnikatelských plánů a popisuje podrobně strukturu plného podnikatelského plánu, který je zpracován v praktické části. Praktická část obsahuje popis podnikatelského záměru, analýzu trhu a zákazníků, marketingový i finanční plán a analýzu rizik a SWOT analýzu celé agentury.