Podnikatelský plán společnosti Copywriter Crew - Waisserová, Klára; Habrmanová, Blanka; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro společnost Copywriter Crew, marketingovou agenturu, která se zaměřuje na psaní marketingových textů. Teoretická část seznamuje s pojmem podnikání a s ním související fyzickou a právnickou osobou. Vymezuje druhy podnikatelských plánů a popisuje podrobně strukturu plného podnikatelského plánu, který je zpracován v praktické části. Praktická část obsahuje popis podnikatelského záměru, analýzu trhu a zákazníků, marketingový i finanční plán a analýzu rizik a SWOT analýzu celé agentury.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses