Finanční analýza a finanční plán Hinton, a.s. - Podolská, Michaela; Dvořák, Jan; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace stavební společnosti Hinton, a. s. Hodnocení je provedeno na základě výsledků finanční analýzy společnosti a jejich srovnání s konkurenčními podniky. Bakalářská práce je kombinací metodické a praktické části. V metodické části jsou popsány teoretické základy finanční analýzy a metodologie výpočtu jednotlivých ukazatelů. V praktické části jsou tyto metody aplikovány a je provedena finanční analýza společnosti v letech 2014–2018. Následně je zhodnoceno finanční zdraví podniku pomocí indexu IN05 a vytvořen nástin finančního plánu společnosti na rok 2019.
Vedoucí práce: Jan Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses