Analýza marketingové komunikace organizace TOP tým z.s. - Zoubek, David (2020)
Tato diplomová práce se zabývá mládežnickou organizací politické strany TOP09 – TOP týmem z.s. Cílem této práce je zanalyzovat současný stav, zda organizace plní stanovené cíle, zejména podporu a rozvoj stávající členské základny a navrhnout případně zlepšení. První část práce se zaměřuje na vybrané teoretické poznatky primárně z oblasti politického marketingu a marketingové komunikace. V druhé části práce bude představena organizace TOP tým z.s. a její současný stav. Poslední část bude věnována výzkumu, který je složen z hloubkových rozhovorů, dvou dotazníkových šetření a SWOT analýzy. Výstupem této práce je návrh doporučení pro zlepšení fungování této organizace.