Analýza marketingové komunikace organizace TOP tým z.s. - Zoubek, David; Zamazalová, Marcela; Nulíčková, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato diplomová práce se zabývá mládežnickou organizací politické strany TOP09 – TOP týmem z.s. Cílem této práce je zanalyzovat současný stav, zda organizace plní stanovené cíle, zejména podporu a rozvoj stávající členské základny a navrhnout případně zlepšení. První část práce se zaměřuje na vybrané teoretické poznatky primárně z oblasti politického marketingu a marketingové komunikace. V druhé části práce bude představena organizace TOP tým z.s. a její současný stav. Poslední část bude věnována výzkumu, který je složen z hloubkových rozhovorů, dvou dotazníkových šetření a SWOT analýzy. Výstupem této práce je návrh doporučení pro zlepšení fungování této organizace.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses