Analýza motivačních nástrojů ve vedení PPC týmů - Nemravová, Daniela (2020)
Diplomová práce se zabývá čtyřmi vybranými oblastmi motivačních nástrojů, které jsou využívány pro vedení týmů v oboru online marketingu, konkrétně v týmech PPC specialistů. Jedná se o tyto motivační nástroje: zapojení pracovníka do týmu (engagement), práce vedoucího se specialistou, vzdělávání a benefity. Cílem diplomové práce je zjistit, jaké motivační nástroje jsou využívané vedoucími pracovníky napříč PPC týmy a jsou zároveň pozitivně hodnoceny ze strany specialistů. Diplomová práce obsahuje praktická doporučení, které motivační nástroje využívat.