Analýza motivačních nástrojů ve vedení PPC týmů - Nemravová, Daniela; Pauknerová, Daniela, 1970-; Fischerová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se zabývá čtyřmi vybranými oblastmi motivačních nástrojů, které jsou využívány pro vedení týmů v oboru online marketingu, konkrétně v týmech PPC specialistů. Jedná se o tyto motivační nástroje: zapojení pracovníka do týmu (engagement), práce vedoucího se specialistou, vzdělávání a benefity. Cílem diplomové práce je zjistit, jaké motivační nástroje jsou využívané vedoucími pracovníky napříč PPC týmy a jsou zároveň pozitivně hodnoceny ze strany specialistů. Diplomová práce obsahuje praktická doporučení, které motivační nástroje využívat.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses