Vliv time-managementu na pracovní spokojenost u mladých dospělých - Zemanová, Denisa; Honsová, Pavlína; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku pracovní spokojenosti a její souvislost s efektivním plánováním času u mladých dospělých. Hlavním cílem bylo provést výzkum a dále na jeho základě posoudit, zda existuje vztah mezi efektivní správou času a pracovní spokojeností. V teoretické části diplomové práce, jsou vymezeny definice, které se týkají time managementu, plánování, cíle a dále pracovní spokojenosti se kterou souvisí kvalita života a životní spokojenost. To vše je definováno na základě zdrojů z odborných prací, literatury a výzkumů. Jsou zde uvedeny i výsledky výzkumů, které se zabývali podobnou tématikou jako tato diplomová práce. V praktické části je popsána metodologie provedeného výzkumu, analýza dat a intepretace výsledků. Závěrem této práce jsou výsledná data popsána a shrnuta včetně uvedení možných faktorů, které mají vliv na výsledky dotazníkového šetření, které bylo použito ke sběru dat.
Vedoucí práce: Pavlína Honsová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses