Zhodnocení ekonomického vývoje společnosti Řízení letového provozu České republiky, s. p. - Kolář, Jan; Boukal, Petr, 1962-2022; Cvrčková, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení ekonomického vývoje společnosti Řízení letového provozu České republiky, s.p. Hlavním cílem práce je zhodnocení finanční strategie společnosti především z pohledu kapitálové struktury a naplnění zájmu klíčového stakeholdera. Teoretická část vysvětluje jednotlivé postupy vybraných metod finanční analýzy, které jsou aplikovány na podnik v praktické části práce. Ekonomický vývoj společnosti je sledován a hodnocen v období 2014-2018. Mezi klíčové metody finanční analýzy, které jsou v práci zahrnuty, patří analýza absolutních ukazatelů, analýza poměrových ukazatelů a bankrotní modely. Práce závěrem obsahuje budoucí doporučení k volbě kapitálové struktury.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses