Strategická analýza společnosti ANFILOD s.r.o. - Filonova, Elizaveta; Boukal, Petr, 1962-2022; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Analyzování konkurenceschopnosti ANFILOD s.r.o. na trhu cukrářských výrobků v České republice. V této bakalářské práci byly použity metody strategické analýzy, které pomohou zjistit faktory působící na podnik jak externě, tak interně. Na konci práce budou tyto informace použity k formulaci doporučení a návrhu vhodné strategie. Tato práce se skládá ze dvou částí: teoretické a praktické. Teoretická část podrobně popisuje vybrané metody strategické analýzy. V praktické části tyto vybrané metody jsou aplikovány na společnost ANFILOD s.r.o. Tyto metody zahrnují PESTEL analýzu, analýzu odvětví, analýzu konkurence, Porterův model pěti sil, VRIO analýzu, finanční analýzu, Portfolio analýzu a SWOT analýzu.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses