Marketingová komunikace festivalu Pražský filmový kufr - Kynclová, Kristýna; Černá, Jitka, 1961-; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato práce se zabývá marketingovou komunikací filmového festivalu Pražský filmový kufr. Cílem práce je návrh možností zlepšení komunikace filmového soutěžního festivalu Pražský filmový kufr. Teoretická část definuje marketingovou terminologii v kontextu komunikace, ale také zmiňuje filmové festivaly. Ze zmíněné teorie vychází praktická část. Nejprve je uvedena analýza sociálních sítí a webu festivalu, následuje dotazníkové šetření zaměřené na návštěvníky festivalu, focus group zaměřená na cílovou skupinu festivalu bez předchozích zkušenosti s festivalem a expertní rozhovory s odborníky. Z výzkumu v závěru práce vychází diskuse a doporučení pro festival a jeho další směřování v oblasti komunikace. V práci je využita především odborná literatura a vedle toho jiné veřejně dostupné zdroje.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses