Návrh a vývoj 3D hry pro desktop v enginu Unity – 3D Golf - Dvoriak, Pavel; Bruckner, Tomáš, 1974-; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Práce se zabývá vytvořením 3D desktopové hry pro Windows s tématikou golfu za použití vývojového prostředí Unity. Popisuje proces vytvoření hry, definuje požadavky, které na celou aplikaci budou kladeny a popisuje technologie, které byly použity při její tvorbě. Dále řeší vytváření potřebných modelů a jejich použití pří samotném vývoji hry. V první části práce je teoreticky navrhnut postup jejího řešení. Tento postup je pak prakticky uplatněn v prostřední části práce, při vývoji hry. Poslední část práce obsahuje zhodnocení výstupu a návrhy na jeho rozšíření.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses