Analýza způsobů motivace motivace zaměstnanců ve vybraném hotelu. - Repina, Margarita (2020)
Cílem této diplomové práce je zkoumaní a analýza faktoru motivace zaměstnanců vybraného hotelu, jejich spokojenosti se současnou situaci na pracoviště a následující navrhovaní metod zvýšení motivace personálů. Lidský kapitál – zaměstnanci jsou hlavním zdrojem jakékoli organizace. Správný management lidským kapitálem je zdrojem konkurenceschopnosti každého podniků. Cíle této diplomové práce jsou dosaženy díky kvalitativní analýze která byla provedena v hotelu. Přínosem této práce je seznam doporučení pro vedoucí hotelu, které působí ke zvýšení motivace personálů spokojenosti pracovníků a tím snížení jejích fluktuace.