Analýza způsobů motivace motivace zaměstnanců ve vybraném hotelu. - Repina, Margarita; Němec, Otakar; Velinov, Emil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této diplomové práce je zkoumaní a analýza faktoru motivace zaměstnanců vybraného hotelu, jejich spokojenosti se současnou situaci na pracoviště a následující navrhovaní metod zvýšení motivace personálů. Lidský kapitál – zaměstnanci jsou hlavním zdrojem jakékoli organizace. Správný management lidským kapitálem je zdrojem konkurenceschopnosti každého podniků. Cíle této diplomové práce jsou dosaženy díky kvalitativní analýze která byla provedena v hotelu. Přínosem této práce je seznam doporučení pro vedoucí hotelu, které působí ke zvýšení motivace personálů spokojenosti pracovníků a tím snížení jejích fluktuace.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses