Marketing v online svete - Halahija, Matej; Procházková, Markéta; Ocilka, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práca sa zaoberá problematikou marketingu v online svete. Konkrétne ide o prostredie e-commerce gigantu Amazon. Hlavným cieľom diplomovej práce je analýza celého procesu uvedenia produktu na Amazon, počnúc výberom, končiac všetkými marketingovými aktivitami na reálnom prípade z praxe. Hlavný cieľ je v diplomovej práci dosahovaný za pomoci uvedenia všetkých teoretických informácií, kritérií a nástrah, ktoré je potrebné poznať pred uvedením produktu na trh. Na dosiahnutie cieľov sú využité postupy, metódy, metriky a dáta popísané v teoretickej a metodickej časti diplomovej práce. Následne sú tieto znalosti aplikované v praxi na praktickom výskume, ktorý opíše celú cestu produktu, od jeho výberu až po konkurenčný boj a ustálenie sa na trhu amerického Amazonu.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses