Finanční analýza společnosti Mlýn Perner Svijany, spol. s r. o. - Šmidrkal, Jiří (2020)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti MLÝN PERNER SVIJANY, spol. s r.o. pomocí finanční analýzy pro potřeby externích uživatelů. Společnost patří mezi nezávislé mlýny a řadí se mezi přední tuzemské výrobce mouky. Na základě veřejně dostupných finančních výkazů z obchodního rejstříku práce nezávisle zhodnotí finanční zdraví a bonitu podniku v letech 2013–2018.