Finanční analýza společnosti Mlýn Perner Svijany, spol. s r. o. - Šmidrkal, Jiří; Menzl, Vojtěch; Václav, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti MLÝN PERNER SVIJANY, spol. s r.o. pomocí finanční analýzy pro potřeby externích uživatelů. Společnost patří mezi nezávislé mlýny a řadí se mezi přední tuzemské výrobce mouky. Na základě veřejně dostupných finančních výkazů z obchodního rejstříku práce nezávisle zhodnotí finanční zdraví a bonitu podniku v letech 2013–2018.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses