Analýza dopravní infrastruktury v okolí Strategické průmyslové zóny Kvasiny – Solnice - Švorc, Michal; Mervart, Michal, 1977-; Židová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem diplomové práce je provést analýzu dopravní infrastruktury v okolí Strategické průmyslové zóny Kvasiny – Solnice. Poukázat na současné a potenciální problémy v oblasti dopravy, které mohou limitovat další rozvoj průmyslové zóny a navrhnout způsobv jejich řešení. Práce je rozdělena na tři části. První část se teoreticky zabývá dopravními obory a následně analyzuje stav jejich infrastruktur na území České republiky. V praktické části je nejprve proveden stručný popis dopravní infrastruktury v Královehradeckém kraji, na který již navazuje analýza dopravní situace ve vybrané strategické průmyslové zóně. Praktická část ústí do SWOT analýzy, na jejichž základě autor navrhl možná opatření k identifikovaným problémům.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses