Nalezení optimální cesty k dodání univerzálního posilovacího stroje „BODY BOSS 2.0” z Číny do České republiky - Potapov, Vladislav; Mervart, Michal, 1977-; Židová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce pojednává o logistickém plánu dodání univerzálního posilovacího stroje „BODY BOSS 2.0”, v němž budou definovány jeho jednotlivé části jako odhad nákladů, hledání možných variant přepravy, výběr a propočet optimální varianty a volba nejvhodnějšího dopravce. Samotná práce bude rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část bude obsahovat vymezení základních logistických pojmů, představení Čínské lidové republiky na světovém trhu a informace týkající se celního odbavování. Teoretické poznatky a tipy mezinárodní přepravy budou dále využity při zpracování konkrétního logistického plánu, který tvoří praktickou část práce.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses