Strategická analýza společnosti COMAC International s.r.o. - Kreslová, Veronika (2020)
Cílem bakalářské práce je vypracovat strategickou analýzu společnosti COMAC International s.r.o., identifikovat její silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby společnosti a na základě těchto informací navrhnout strategická doporučení pro zlepšení řízení společnosti.