Finanční analýza společnosti Liqui B Zámecký ovocný lihovar Blatná s.r.o. - Tisoň, Michael (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku Liqui B Zámecký ovocný lihovar Blatná s.r.o. Při zpracování práce jsem vycházel z dat z účetních závěrek z let 2014 až 2018. Cílem této práce je posouzení finančního zdraví společnosti.Práce je rozdělena podle typů finančních ukazatelů. Ukazatel je ze začátku teoreticky vysvětlen a poté je aplikován na daný podnik a výsledky jsou srovnávané s hodnotami ukazatelů u vybraných čtyř konkurenčních podniků.