Finanční analýza společnosti Liqui B Zámecký ovocný lihovar Blatná s.r.o. - Tisoň, Michael; Menzl, Vojtěch; Staňková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku Liqui B Zámecký ovocný lihovar Blatná s.r.o. Při zpracování práce jsem vycházel z dat z účetních závěrek z let 2014 až 2018. Cílem této práce je posouzení finančního zdraví společnosti.Práce je rozdělena podle typů finančních ukazatelů. Ukazatel je ze začátku teoreticky vysvětlen a poté je aplikován na daný podnik a výsledky jsou srovnávané s hodnotami ukazatelů u vybraných čtyř konkurenčních podniků.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses