Srovnání cloudových platforem pro data mining - Dolotina, Elvira; Chudán, David; Máša, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
V této práci se autorka zabývá porovnáním cloudových dataminigových platforem. Cílem práce bylo jejich srovnání z různých hledisek. Teoretická část obsahuje popis a definici nejpodstatnějších a nejdůležitějších pojmů pro pochopení dané problematiky. V praktické části bakalářské práce byly platformy porovnány podle stanovených kritérií. Jsou to funkcionalita, rychlost a efektivita, cena a dokumentace. Všechny výsledky porovnání jsou popsány a zobrazeny v tabulkách v příslušných kapitolách. Cíl práce se podařilo naplnit. Tato práce může sloužit pro prvotní analýzu při výběru konkrétní platformy.
Vedoucí práce: David Chudán
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses