Motivácia zamestnancov v spoločnosti ABC - Papcunová, Zuzana; Palíšková, Marcela, 1961-; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Predmetom diplomovej práce je skúmanie motivácie a analýzy miery fluktuácie zamestnancov v spoločnosti ABC. Cieľom diplomovej práce je vypracovať analýzu systému motivácie a príčin fluktuácie vo vybranej spoločnosti. Posúdenie vplyvu existujúceho motivačného systému na fluktuáciu zamestnancov, identifikácia silných a slabých stránok motivačného systému a navrhnutie opatrení na zvýšenie jeho efektivity. Na dosiahnutie cieľa budú použité nasledujúce metódy: literárna rešerš, dotazníkové šetrenie, analýza interných materiálov, syntéza. Prínosom práce bude formulácia odporúčaní k zvýšeniu efektivity motivačného systému a k odstráneniu príčin fluktuácie zamestnancov.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses