Finanční analýza společnosti HelaPC s.r.o. - Zákostelská, Kateřina; Menzl, Vojtěch; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem bakalářské práce je finanční analýza firmy HelaPC s.r.o. a zhodnocení jejích ekonomických výsledků absolutně i relativně (tj. vzhledem ke srovnatelným konkurenčním společnostem) pro potřeby externích uživatelů. Za hlavní firmu jsou analyzované roky 2013 až 2018. Toto období jsem zvolila, abych zaznamenala vývoj podnikání od počátku investování do optické sítě. Za konkurenční firmy jsou zde zanalyzovány roky 2014 až 2017. Období je kratší z důvodu špatné dostupnosti dat vhodných konkurentů. Práce se skládá z praktické části, kam byly zahrnuty i teoretické poznatky potřebné k jednotlivým úkonům analýzy a zhodnocení výsledků analytických výpočtů.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses