Podnikateľský plán spoločnosti ACTION MEN, s.r.o. - Gejdošová, Barbara (2020)
Bakalárska práca sa zaoberá vytvorením podnikateľského plánu vznikajúcej spoločnosti s názvom ACTION MEN, s.r.o. Skladá sa z teoretickej časti, v ktorej je popísaná základná teória k podnikaniu a podrobne rozobraté jednotlivé časti podnikateľského plánu, metodologickej časti, v ktorej bol uskutočnený kvantitatívny výskum pomocou dotazníka medzi študentami, ktorý mal za úlohu zistiť postoje populácie k virtuálnym prehliadkam a tým pádom potvrdiť alebo vyvrátiť hypotézy odvodené z prevzatých štúdií z iných krajín sveta. Posledná, praktická časť sa zaoberá vytvorením samotného podnikateľského plánu, čo je zároveň aj cieľom tejto bakalárskej práce. V podnikateľskom pláne došlo k vytvoreniu business modelu Lean Canvas, analýze konkurencie, marketingovému mixu a stratégie, analýze dodávateľov, vytvoreniu finančného plánu, analýzy rizík a vyhodnoteniu projektu.