Podnikateľský plán spoločnosti ACTION MEN, s.r.o. - Gejdošová, Barbara; Mareš, Jan, 1986-; Špaček, Miroslav, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Bakalárska práca sa zaoberá vytvorením podnikateľského plánu vznikajúcej spoločnosti s názvom ACTION MEN, s.r.o. Skladá sa z teoretickej časti, v ktorej je popísaná základná teória k podnikaniu a podrobne rozobraté jednotlivé časti podnikateľského plánu, metodologickej časti, v ktorej bol uskutočnený kvantitatívny výskum pomocou dotazníka medzi študentami, ktorý mal za úlohu zistiť postoje populácie k virtuálnym prehliadkam a tým pádom potvrdiť alebo vyvrátiť hypotézy odvodené z prevzatých štúdií z iných krajín sveta. Posledná, praktická časť sa zaoberá vytvorením samotného podnikateľského plánu, čo je zároveň aj cieľom tejto bakalárskej práce. V podnikateľskom pláne došlo k vytvoreniu business modelu Lean Canvas, analýze konkurencie, marketingovému mixu a stratégie, analýze dodávateľov, vytvoreniu finančného plánu, analýzy rizík a vyhodnoteniu projektu.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses