Základní koncepty JavaScriptové knihovny React - Novotný, Michal; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Král, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá JavaScriptovou knihovnou React a jejími základními koncepty. Před těmito koncepty, tedy v první části bakalářské práce, je čtenáři poskytnut teoretický základ do webových frameworků a knihoven, aby čtenář snáze porozuměl kontextu hlavního tématu této práce, aniž by musel být profesionální webový vývojář. Autor také na začátku uvádí klíčové pojmy ke snazšímu porozumění bakalářské práce. Dále jsou vybrané frameworky a knihovny porovnávány – opět s úmyslem čtenářova hlubšího pochopení kontextu a světa webového vývoje. Po této části následuje část druhá, kde jsou nejprve koncepty této knihovny autorem popsány a zároveň je vytvořena ukázková aplikace, která tyto představené koncepty demonstruje. Čtenář tedy získá jak teoretický kontext o JavaScriptových knihovnách a frameworcích, tak i praktické poznatky týkající se vybrané JavaScriptové knihovny.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses