Provozní chod aukční síně - Hrazdírová, Eliška (2020)
Předkládaná práce je věnována provozu aukčních síní v České republice. V praktické části sděluje poznatky o chodu aukční síně jako takové včetně náležitostí, detailů o předaukčních výstavách a aukčních katalozích. Další kapitolou je historie aukčních síní počínaje Dorotheum Vídeň až k legislativě, která ovládá trh s uměním dodnes. Důležitou roli představuje praktická část ve formě rozhovorů s významnými osobnostmi českého trhu s uměním. Otázky jsou směřovány do trhu s uměním obecně i do konkrétních aukčních síní, přičemž se tím potvrdí či vyvrátí hypotéza, zda rozšíření obchodování s uměním a starožitnostmi je vhodné způsobem online aukce za účelem získat novou klientelu.