Návrh marketingové komunikace online jazykových kurzů - Kozhevnikov, Dmitrii (2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace online jazykových kurzů českého jazyka. Cílem je zpracovat kompletní analýzu současné marketingové komunikace projektu Czech Annet, a to zejména v online prostředí, a poté na základě získaných dat představit návrh marketingové komunikace. Pro naplnění cílů bakalářské práce bylo stanoveno několik výzkumných otázek a zpracován teoretický základ marketingové komunikace. V praktické časti byly poznatky z časti teoretické aplikovány do praxe, a to pomocí metod 5C, SWOT, podrobně je analyzována současná marketingová komunikace projektu Czech Annet. Nakonec – na základě zjištění z analýzy ukazatelů efektivity a dotazníkového šetření – byl naznačen návrh online marketingové komunikace projektu Czech Annet.