Návrh marketingové komunikace online jazykových kurzů - Kozhevnikov, Dmitrii; Zamazalová, Marcela; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace online jazykových kurzů českého jazyka. Cílem je zpracovat kompletní analýzu současné marketingové komunikace projektu Czech Annet, a to zejména v online prostředí, a poté na základě získaných dat představit návrh marketingové komunikace. Pro naplnění cílů bakalářské práce bylo stanoveno několik výzkumných otázek a zpracován teoretický základ marketingové komunikace. V praktické časti byly poznatky z časti teoretické aplikovány do praxe, a to pomocí metod 5C, SWOT, podrobně je analyzována současná marketingová komunikace projektu Czech Annet. Nakonec – na základě zjištění z analýzy ukazatelů efektivity a dotazníkového šetření – byl naznačen návrh online marketingové komunikace projektu Czech Annet.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses