Strategická analýza podniku Volcano Spa Hotel, s.r.o. - Polák, Tomáš; Sieber, Patrik, 1977-; Struhár, Marián; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
V této bakalářské práci je provedena strategická analýza pro hotelový komplex VOLCANO Spa Hotel, s.r.o. Cílem práce je odhalit silné a slabé stránky podniku a upozornit na hrozby a příležitosti. v teoretické časti jsou definovány analýzy makrookolí, mikrookolí, vnitřních faktorů podniku a sjednocující analýza SWOT. Praktická část uvádí podnik do kontextu svého tržního segmentu a klade důraz na aktuální dění. Analýzy se kromě standardní situace v odvětví zabývají i aktuálně probíhající celosvětovou krizí. Metodami prováděných analýz je zejména pozorování zúčastněné přímé a osobní konzultace s vyšším vedením podniku. Shrnutí těchto analýz nabízí možná řešení na zvýšení ekonomické výkonnosti celého komplexu a zmírnění dopadů krizového stavu.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses