Introverti ako lídri - Kuderjavá, Alexandra; Kašparová, Eva, 1958-; Peknušiaková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práca sa zameriava na skúmanie vzťahu medzi osobnostnými rysmi introverta a jeho líderskými schopnosťami. Cieľom práce bolo teoreticky zdôvodniť a empiricky dokázať fakt, že dobrým lídrom nemusí byť len extrovertná osobnosť. Na tejto báze bol riešený výskumný problém týkajúci sa toho, ako sú introvertné črty vo vedení využívané úspešnými, introvertnými lídrami so zameraním na „engagement“ a „empowerment“ pracovníkov, zvládanie konfliktu, rozhodovanie a ovplyvňovanie ostatných.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses