Fundamentální analýza akcie společnosti RWE AG - Kocourek, Ivan (2020)
Cílem této bakalářské práce je fundamentální analýza společnosti RWE. V první části je v rámci globální analýzy zkoumán vliv makroekonomických veličin na akciový kurz. Druhá část je zaměřena na odvětvovou analýzu, která se zabývá specifiky daného odvětví a jejich vývojem do budoucna. V poslední části je s pomocí několika modelů kvantifikována vnitřní hodnota akcie, která je následně porovnávána s tržním kurzem. V závěru práce jsou zjištěné poznatky shrnuty a na jejich základě je uděleno investiční doporučení.