Fundamentální analýza akcie společnosti RWE AG - Kocourek, Ivan; Veselá, Jitka; Vyletelka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je fundamentální analýza společnosti RWE. V první části je v rámci globální analýzy zkoumán vliv makroekonomických veličin na akciový kurz. Druhá část je zaměřena na odvětvovou analýzu, která se zabývá specifiky daného odvětví a jejich vývojem do budoucna. V poslední části je s pomocí několika modelů kvantifikována vnitřní hodnota akcie, která je následně porovnávána s tržním kurzem. V závěru práce jsou zjištěné poznatky shrnuty a na jejich základě je uděleno investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses