Strategická analýza Country life, s.r.o. - Pancová, Kristýna (2020)
Cílem bakalářské práce je na základě výstupů strategické analýzy identifikace a následné vyhodnocení vlivů na funkci podniku. Současně s odhalením příležitostí a hrozeb, které budou za pomoci silných a slabých stránek využity, či potlačeny. Předmětem analýzy, se zaměřením na využití strategických metod, bude obchod s biopotravinami Country Life s.r.o. Kvůli současnému nátlaku ze strany konkurentů v různých druhů odvětví, je zpracování strategické analýzy podstatným krokem pro správnou funkci každé společnosti. Pomocí odhalení faktorů, které mají dobré i špatné dopady na fungovaní firmy, zhodnotím postavení společnosti na dnešním trhu. Získanými výsledky bakalářské práce bude možné identifikovat problémy společnosti Country Life s.r.o. a navrhnutí řešení, kterých by společnost využila při rozšíření povědomí u spotřebitelů a k lepšímu postavení na trhu. Přínos práce bude pro firmu, jako celek. Konkrétně bude nápomocná marketingové nebo také finanční stránce společnosti.