Strategická analýza vnitřních stránek podniku TÜV SÜD Czech, s.r.o. - Bruncko, Michal; Sieber, Patrik, 1977-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Obsahem této práce je strategická analýza zaměřená na vnitřní stránky společnosti TÜV SÜD Czech společně s analýzou konkurence. Cílem práce je tyto vnitřní stránky identifikovat, zjistit silné a slabé stránky a srovnat je s konkurencí. Přesné definování silných a slabých stránek je nezbytné pro budoucí strategické směřování podniku. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoreticko-metodickou a praktickou část. V metodicko-teoretické části jsou popsány dle odborné literatury analýzy a postupy, které jsou poté použity pro výzkum v praktické části na konkrétní podnik. Jedná se o analýzy mikrookolí se zaměřením na výzkum konkurence, analýzy vnitřních stránek podniku a shrnutí těchto zjištění ve SWOT analýze. Na závěr jsou stanovena doporučení pro dlouhodobé zlepšení fungování podniku.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses