Finanční analýza Danone a.s. - Torhonska, Tetiana (2020)
Bakalářská práce „Finanční analýza Danone, a. s. “ je zaměřená na zhodnocení finanční situace a finančního zdraví podniku v letech 2014-2018, nabízí srovnání s konkurenčními podniky metodou Spider analýzy a taky poskytuje analýzu peněžních toků. Z analýzy finančních ukazatelů a porovnání s konkurenty vyplynulo, že společnost Danone a.s. nevykazuje žádný příliš negativní rys a firma se nachází v dobré finanční situaci. Jediným vážnějším problémem Danone, a. s. tak zůstává problém klesajících tržeb.